5 Cadeaus voor hem

Met vaderdag, maar ook op andere dagen moet soms op zoek naar het perfecte cadeau voor hem. Mannen krijgen vaak sokken, elektronica of een das. Wil je iets origineler zijn dit jaar? Dan hebben wij enkele tips voor jou. We gingen op zoek naar speciale cadeaus voor mannen die het alledaagse toch een beetje overstijgen. De meeste mannen hebben ondertussen wel genoeg sokken en gadgets. Dus misschien moeten ze dit jaar wel eens iets anders krijgen. Ze zullen extra blij zijn met het cadeau en dat is uiteindelijk waarom we het doen. Mannen worden even graag in de watten gelegd als vrouwen.

Namiddagje karten

Mannen houden van snelheid en risico’s. Daarom is een dagje karten altijd een aanrader als cadeau. Ze kunnen zich dan eindeloos verliezen in het gevoel van een echte racewedstrijd. Bovendien zijn kartings tegenwoordig zeer veilig en kan er amper iets mislopen. Naast het plezier dat het verschaft, is karting ook nog eens erg uitputtend en dus een ware sport. De gelukkige zal bekaf zijn na deze leuke dag en zal je heel dankbaar zijn voor het cadeau dat je hem gegeven hebt.

Een leuke wijnfleshouder

perfecte cadeau voor hemVele mannen houden van wijn. Een glaasje wijn is altijd gezellig om te drinken wanneer er gasten op bezoek komen, of ‘s avonds laat in de zetel met zijn tweetjes. Als men een leuke fles wijn in huis heeft, is het altijd leuk om die mooi te kunnen presenteren. Het is als het ware een echt decoratiestuk in een interieur. Daarom heeft Artori Design een grappige wijnstandaard ontwikkelt. Het bestaat uit een houder voor een fles wijn die lijkt op een koppel te vallen. Ze zetten het op een lopen. De wijnstandaard noemt dan ook toepasselijk ‘Wine for your life’. Dit cadeau en nog vele andere vind je op http://www.decoraza.be/cadeautips-originele-cadeaus/cadeau-voor-hem.html

Presentatiesysteem voor vinylhoezen

Bij dat glaasje wijn hoort vaak een streepje muziek. Is hij gepassioneerd over bepaalde muziek uit zijn jeugd of misschien wel een hedendaagse groep? Dan kan je hem zeker een plezier doen met een Art Vinyl. Het is een kader waarin je de hoezen van je favoriete plaat kan stoppen om ze zo een mooi plaatsje te geven. Het ontwerpen van een hoes was vroeger een ware kunst en werd dan ook, zoals bij de Rolling Stones, vaak gedaan door echte kunstenaars. Het leverde een kijkplezier op die nauw aansloot bij het luisterplezier van een echte, krakende plaat. De kunst is nu wat verloren gegaan door de opkomst van de cd met het kleinere artwork. Herleef de hoogdagen van de LP met deze Art Vinyl.

Grappige businesskaarthouder


Is de man voor wie je een cadeau wilt kopen een echte businessman? Help hem dan zijn persoonlijk bedrijfskaartje te verspreiden met deze leuke houder voor op zijn bureau. Ook dit is een design van Artori. Ze spelen in op de toch voornamelijk mannelijke zakenwereld door mannen aan te moedigen de vrouw van haar bescherming te ontdoen. Het is altijd een leuk gespreksonderwerp waarmee de zakenmannen direct op dreef komen en het ijs vlug gebroken is.

De man aan de haard

Nu de vrouw aan de haard toch redelijk achterhaald is, kunnen beiden gezellig samen aan de haard zitten. Blomus ontwierp daarom met de Madra een handige houtmand die zowel geschikt is om hout op te slaan als om hout te vervoeren van aan de grotere opslagplaats tot aan de haard zelf. Zo is er geen geknoei meer met houtschilfers waardoor de woonkamer iedere keer weer moet opgeruimd worden zodra er nieuw hout gehaald is.

Ziezo, jullie kunnen weer even verdere wat betreft cadeautips. Heb je zelf nog leuke ideeën of een anekdote over een cadeau dat je aan een man gaf. Laat het ons weten. Ook negatieve verhalen zijn zeker welkom, daar kunnen we alleen maar uit leren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>